["error","The access token could not be decrypted"]
2 years ago
ALB UK TV

Live mbreme ne ALB UK TV per shkollat shqipe!

Kryetari i shoqatës “ Ardhmëria”, z. Lutfi Vata, përballë, Alban Nuredinit

Biseda, rreth shoqatës, “ Ardhmëria”. Përgatitjet e festës së 1 qërshorit, ditës ndërkombëtare të ... See more

2 years ago
Lutfi

Koncert Festiv date 3 Qershor ora 12-00

Bejeni share ju lutem!

Koncert festiv!
Dita e komunitetit shqiptar dhe Dita Nderkombetare e femijeve!
Organizohet nga Forumi i Shoqatave Shqiptare ne UK
Date 3 Qershor ora 12,diten e Diel.
Childs ... See more

2 years ago
Aida

EJANI TE FESTOJME SE BASHKU ME DATEN 3 QERSHOR ORA 12-00

FTESE

Me rastin e festës ndërkombëtare të fëmijëve 1 Qershorit , Shoqatat Shqiptare në Mretërinë e Bashkuar : Ardhmëria , Mother Teresa , Faik Konica , Sfida,në bashkëpunim me të gjitha ... See more

3 years ago
Shporta dhe dhurata ne Shqiperi

https://www.1kuti.com/

Mirësevini te 1kuti.com, vëndi i preferuar i Shqiptarëve për te derguar Shporta & Dhurata. Surprizoni të dashurit tuaj me një dhuratë të vecantë nga 1kuti.com

« 2 of 2 »

Ardhmeria Charity Gold Certificate