["error","The access token could not be decrypted"]
2 years ago
Photos from Shoqata Ardhmëria UK's post

E vetmja shkolle shqipe që ka vizituar bustin e Skënderbeut!

2 years ago

Të nderuar ,bashkatdhetarë e bashkëkombas, kudo ndodheni, brenda e jashtë Shqiperisë!
Këtë natë të gëzuar ne e festojmë në vende të ndryshme të botës, ku jetojmë dhe punojmë me ... See more

2 years ago

Shoqata Ardhmeria uron te gjithe besimtaret Katolik dhe Ortodoks!
Gezuar festen e Krishtelindjeve dhe Vitin e Ri !
Gjithmone mbizoterofte, Paqja, Harmonia, Dashurija dhe Prosperiteti ne Familjet ... See more

2 years ago
Shoqata

Njoftim nga Shoqata Ardhmëria!
Regjistrimet vazhdojnë për shkollat shqipe, gjithashtu ju njoftome qe ne shkollen Kilburn nga data 22 Shtator hapen kurse te valleve tradicionale shqipetare nga ... See more

2 years ago
Aida

Një përshëndetje e bukur dhe e ngrohtë nga disa nga nxënësit e shkollës Shqipe të Shoqata Ardhmëria në Kilburn.
Dëgjoni me vëmendje këta fëmijë të mrekullueshëm, se sa bukur e kanë ... See more

2 years ago
Anila

Dita e parë sot. Hapen dyert në shkollën shqipe Ardhmëria,të Kilburn, Londër. Nuk po shkruaj gjatë pasi ne punojmë dhe mësojmë shumë,pa zhurmë dhe bujë, por me vëmendje mbi librat. ... See more

2 years ago
Photos from Shoqata Ardhmëria UK's post

Njoftim nga shoqata Ardhmëria!
Shkollat shqipe fillojnë me datën 15 Shtator në zona te ndryshme të Londrës.
Na kontaktoni:
email: ardhmeria_uk@yahoo.com
Tel: 07792286008 Tel: ... See more

2 years ago
Photos from Shoqata Ardhmëria UK's post

Njoftim nga shoqata Ardhmëria!
Shkollat shqipe fillojnë me datën 15 Shtator në zona te ndryshme të Londrës.
Na kontaktoni:
email: ardhmeria_uk@yahoo.com
Tel: 07792286008 Tel: ... See more

2 years ago
Rema

Te nderuar bashkeatdhetar me knaqesine me te madhe ju njoftoje Shoqata Ardhmeria nga java tjeter, e Shtune, 16 Qershor, nga ora 11.00 deri ora 14.00, do filloje me nje projekt te ri, nje vjeqar, i ... See more

« 1 of 2 »

Ardhmeria Charity Gold Certificate